Waarom naar Praktijk voor Voetverzorging Barneveld?

Een greep uit de voordelen van de praktijk die voor u belangrijk kunnen zijn:

- Praktijk op de begane grond;

- Gratis parkeren voor de deur

- Prima bereikbaar voor minder validen;

- Verpleegkundige achtergrond

- Ultramoderne apparatuur.

Daarnaast heb ik mij als gediplomeerd pedicure verder gespecialiseerd op de hier onder staande gebieden om u een zo compleet mogelijke behandeling te kunnen geven.

Cadeaubon

Zoekt u een origineel cadeau voor een vriendin, vriend of familielid denk dan eens aan een voetverzorgingsbon. Verkrijgbaar vanaf 10,00. De bon wordt natuurlijk feestelijk verpakt en kan ingewisseld worden voor iedere gewenste behandeling maar kan ook gebruikt worden voor een voetverzorgingsproduct.

Voetverzorgingsproducten

Regelmatige verzorging van de voeten is de beste garantie voor mooie en gezonde voeten ongeacht leeftijd. Voeten dragen het menselijk lichaam tot op onze oude dag. Met Fusspunkt Voetproducten hou je de voeten fit en verzorgd. Wanneer het nu om dagelijkse verzorging gaat, om elasticiteit, goede doorbloeding, etc. Het assortiment van Fusspunkt voetverzorgingsproducten kan aan iedere wens voldoen die in de moderne voetverzorging gevraagd wordt.

Samenwerkende Pedicures
Na de pedicure het beste dat uw voeten kan overkomen!
Samenwerkende Pedicures is een serie unieke voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals kalknagels en voetschimmel. De producten van Samenwerkende Pedicures zijn zo goed, dat er een "niet goed, geld terug-garantie"op zit.Probeer het en u zult zien dat dit geen loze belofte is.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!